back

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення XI щорічного фестивалю журналістів “Золотий передзвін Придесення”

25-05-2011 | 16:13

25 травня під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Віктора Тканка відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення XI щорічного фестивалю журналістів регіональних засобів масової інформації “Золотий передзвін Придесення”. Фестиваль проходитиме в Чернігові 2-3 червня цього року.

Оргкомітет визначив переможців у 12 номінаціях та затвердив сценарний план проведення заходу.

Імена кращих журналістів та керівників ЗМІ буде оголошено під час урочистої церемонії у залі Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

У рамках фестивалю також відбудеться Міжнародний конкурс журналістів Чернігівської, Брянської та Гомельської областей “Слов’янське перехрестя”.

Щорічний журналістський фестиваль проводиться на виконання обласних програм розвитку “Мала преса” і “Журналіст”. В його роботі беруть участь журналісти, редактори, власні, спеціальні, позаштатні кореспонденти газет, журналів, телебачення, радіомовлення Чернігівської області. За традицією, яка склалася впродовж одинадцяти років, гостями фестивалю традиційно стають колеги з Російської Федерації та Республіки Білорусь.