back

Керівники області привітали працівників управління Державної казначейської Служби з 20-річчям

28-04-2015 | 13:00

Своє 20-річчя відзначає Державна казначейська Служба України. З цієї нагоди, 28 квітня, в головному управлінні служби в області відбулися урочисті збори, участь у яких взяли голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Микола Звєрєв, начальник Управління Національного банку України в Чернігівській області Леонід Волошок, начальник організаційно-розпорядчого управління Державної казначейської Служби України Тетяна Сидоренко.

— Майже півтисячний, професійний, працездатний, дружній колектив управління на сьогодні забезпечує чіткий облік державних фінансів, надійно захищає інтереси держави, здійснюючи контроль за проведенням операцій з коштами державного бюджету, — підкреслив Валерій Куліч, вітаючи працівників казначейства. Він побажав усім стабільності, нових здобутків, успіху у службі на благо процвітання рідної Чернігівщини.

Вітання на адресу присутніх від депутатів обласної ради та органів місцевого самоврядування висловив Микола Звєрєв. Він подякував працівникам казначейства за щоденну сумлінну, кропітку працю та побажав багатого бюджету, родинного тепла і затишку.

За багаторічне сумлінне виконання своїх службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди 20-ї річниці утворення Державного казначейства України кращим працівникам головного управління в області були вручені відзнаки обласної державної адміністрації, обласної ради та Державної казначейської Служби України.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації