back

Вітання з нагоди Міжнародного дня кооперації

01-07-2011 | 17:00

Шановні кооператори Чернігівщини!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Міжнародного дня кооперації – свята єдності світового кооперативного руху! Споживча кооперація сьогодні формує основу прогресивної багатоукладності економіки області і закладає підґрунтя для економічного зростання регіону.

В сучасних умовах ринкових перетворень в економіці країни кооператори області роблять свій внесок у підвищення рівня зайнятості населення та створення нових робочих місць, сприяють впровадженню економічних та соціальних реформ, розвитку підприємницької ініціативи та задоволенню потреб сільського населення у якісних товарах і послугах.

Сила кооперації – у єднанні. Гуртуючи людей на демократичних засадах, кооперативний рух органічно поєднує особисті, колективні та соціальні інтереси.

Сподіваємося, що численний загал кооператорів Чернігівщини і надалі спрямовуватиме свої зусилля на подальший розвиток кооперативного сектора економіки, примноження традиції кооперативного руху.

Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, щастя і благополуччя на довгі роки, стабільності та нових трудових здобутків задля процвітання рідного краю та України!



Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник