back

Валерій Куліч: Робота працівників пенітенціарної служби має свою особливу специфіку у справі захисту законності та прав людини

22-04-2015 | 15:29

22 квітня виповнюється 17 років з дня утворення Державної пенітенціарної служби України. З цієї нагоди в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області відбулися урочисті збори, участь у яких взяли голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Микола Звєрєв, начальник УСБУ в області Олександр Довженко, заступник Чернігівського міського Голови Станіслав Віхров, архієпископ Чернігівський та Новгород-Сіверський Амвросій.

Вітаючи присутніх з професійним святом, голова облдержадміністрації зауважив, що у пенітенціарної служби своєрідна специфіка, бо вона має справу з особливим контингентом – людьми, які порушити закон. Тому працівникам служби необхідно повсякчас проявляти свої професійні якості у справі виправлення осіб, які відступилися від закону і повернення їх до нормального життя.

Валерій Куліч висловив переконання у тому, що злагоджений і досвідчений колектив управління Державної пенітенціарної служби України в області і надалі сумлінно виконуватиме поставлені завдання по захисту законності, правопорядку та прав людини.

За багаторічне сумлінне виконання своїх службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди 17-ї річниці утворення Служби керівництво управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області нагородило кращих співробітників почесними грамотами, нагрудними знаками та достроковими спеціальними званнями.

Працівники управління також отримали відзнаки обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.


Прес-служба облдержадміністрації