back

Організація дитячого оздоровлення і відпочинку в літній період

20-05-2011 | 17:10

20 травня Віктор Тканко взяв участь у розширеному засіданні Кабінету Міністрів України (м.Київ) за участю заступників голів обласних державних адміністрацій. На засіданні розглядалися питання організації дитячого оздоровлення і відпочинку в літній період.

За результатами засідання Кабінет Міністрів України утворив штаб з організації дитячого літнього відпочинку, який очолив Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник. Крім того, за дорученням Прем'єр-міністра України Миколи Азарова уже найближчими днями спеціальні комісії виїдуть в регіони для проведення перевірки та аналізу стану підготовки на місцях до початку оздоровчого сезону.

Після засідання Віктор Тканко провів нараду з керівниками відповідних структурних підрозділів Чернігівської облдержадміністрації щодо підготовки закладів оздоровлення та відпочинку дітей області. Він поставів чіткі завдання відповідальним за оздоровлення дітей службовцям, та наголосив на необхідності активізації роботи по підготовці закладів оздоровлення та відпочинку.

«Головне наше завдання – вчасно розпочати та на належному рівні провести оздоровчу кампанію, не допустити харчових отруєнь під час відпочинку та оздоровлення дітей в таборах», - зазначив заступник голови ОДА.







Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації