back

Представлено нового начальника Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України

16-04-2015 | 15:16

Ним став полковник Володимир Єгоров, який з 2008 по 2010 роки обіймав посаду начальника Чернігівського прикордонного загону.

Північне регіональне управління відповідає за охорону державного кордону в межах Чернігівської, Київської, Житомирської, Волинської та Рівненської областей.

Представляв Володимира Єгорова колективу Чернігівського прикордонного загону перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Василь Серватюк. Він подякував новому керівнику Північного регіонального управління за мужність і патріотизм, проявлені під час виконання бойових завдань в зоні проведення АТО. Там Володимир Єгоров перебував з вересня 2014 по квітень 2015 року.

У представленні взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Микола Звєрєв та начальник Чернігівського прикордонного загону Ігор Тимчук.

Дуже приємно, що на таку відповідальну посаду призначено досвідченого професіонала, який знає службу, людей і кордон. Ви завжди можете розраховувати на підтримку та розуміння з боку обласної державної адміністрації, - наголосив Валерій Куліч.


Прес-служба облдержадміністрації