back

Зустріч зі спортсменами

21-04-2011 | 12:16

21 квітня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець зустрівся з призерами чемпіонатів світу, Всесвітніх ігор сліпих, чемпіонами Європи та Всесвітньої Універсіади.

Вітаючи присутніх від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, Микола Стрілець, зокрема, зазначив, що успішні виступи на міжнародних змаганнях – то закономірний результат наполегливих тренувань, багаторічної цілеспрямованої роботи над вдосконаленням спортивної майстерності.

Він наголосив, що обласна держадміністрація вживає усіх можливих заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів, щоб створити сприятливі умови для тренування наших спортсменів.

«Це дуже важливо, щоб олімпійські ідеали, заняття фізкультурою і спортом, ставали життєвою необхідністю для кожного жителя області і, особливо, для молодого покоління.

Адже кожне досягнення, кожна перемога наших спортсменів надихають оптимізмом, підвищують авторитет нашої області та України у світі. Вони слугують гідним взірцем початківцям для формування якостей спортсмена високого класу, покращення своїх спортивних результатів», - зауважив Микола Стрілець, нагороджуючи кращих спортсменів подяками облдержадміністрації.

Він також повідомив, що області розроблено Програму підготовки до Олімпійських ігор в Англії у 2012 році і вже розпочато її реалізацію. Підтвердженням цьому є завоювання Оленою Костевич першою в Україні ліцензії для участі в Олімпійських іграх у Лондоні.

За його словами, влада зробить зробити все від неї залежне, щоб забезпечити якісну підготовку і успішні виступи чернігівських спортсменів на Олімпійських іграх.















Прес-служба облдержадміністрації