back

Свято останнього дзвоника у Новошляхівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Козелецького району

27-05-2011 | 12:29

На святі останнього дзвоника у Новошляхівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Козелецького району побував сьогодні голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.

Він привітав вчителів та учнів із закінченням навчального року та побажав їм змістовного відпочинку під час канікул, а випускникам – високих результатів незалежного тестування та успішного вступу в обрані навчальні заклади.

«Свято останнього дзвоника є сумним і радісним водночас. Сумним, тому, що для випускників воно означає прощання з дитинством, а радісним – тому, що успішно подолано ще одну сходинку в опануванні знань і попереду – найкраща шкільна пора, літні канікули. Для старшокласників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у самостійне життя. Віримо, що ви достойно складете усі життєві іспити й успішно працюватимете задля добробуту в рідній державі» - зазначив Володимир Хоменко.

2011 рік проголошено Президентом України Віктором Януковичем роком освіти та інформаційного суспільства. Обласна влада робить реальні кроки для створення в області системи доступної і якісної освіти та забезпечення належних умов для самореалізації особистості, - наголосив керівник області.

Проведено комплекс відновлювальних робіт в оздоровчому таборі «Юний турист», де для школярів області будуть проводитись змагання та конкурси.

Готується до відкриття дитячий садок в селі Вихвостів Городнянського району. Триває будівництво Седнівського навчально-виховного комплексу в Чернігівському районі.

Він також повідомив, що у 2012 році буде введено в дію 6 об’єктів освітньої галузі, будівництво або реконструкція яких розпочата у цьому році.

І це далеко не повний перелік добрих справ, які заплановано зробити.

«Сьогодні як ніколи країні потрібні роботящі руки, розумні голови, дбайливі господарі та свідомі громадяни, що прагнуть зробити багатими і щасливими себе, своїх рідних, свою державу, 20-річчя незалежності якої ми відзначаємо цього року» - наголосив Володимир Хоменко.

За доброю традицією керівник області вручив для школи новий плазмовий телевізор.

По закінченні урочистостей Володимир Хоменко ознайомився з матеріально-технічною базою навчального закладу.













Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації