back

Відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду проектів ІГС

15-04-2015 | 11:47

14 квітня відбулось друге засідання конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (реалізації проектів, заходів) громадських організацій, для виконання яких надається підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році.

Виступаючи перед учасниками засідання, директор департаменту Андрій Подорван повідомив про зміни у складі конкурсної комісії, необхідність внесення яких виникла у зв’язку з кадровими змінами у департаменті.

Також членів комісії було проінформовано, що на розгляд конкурсної комісії надійшло 7 конкурсних пропозицій від 6 громадських організацій. Обговоривши наявні пропозиції, прийнято рішення про допуск до публічного захисту усіх конкурсних пропозицій за умови усунення технічних недоліків у документації.

Проведення відкритого захисту конкурсних пропозицій вирішено провести 16 квітня о 12:00 год. у залі засідань Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.


Протокол №1
засідання конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм
(реалізації проектів, заходів) інститутів громадянського суспільства, для виконання яких надається
підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації