back

Засідання оргкомітету з підготовки до 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні

14-04-2011 | 16:32

14 квітня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Тканка відбулося засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в області заходів з нагоди 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Відкриваючі засідання, Віктор Тканко наголосив, що Президент України Віктор Янукович одним із пріоритетних завдань влади вважає надання всебічної допомоги та підтримки ветеранам Великої Вітчизняної війни. «Наше завдання – не забувати про відношення до ветеранів, приділити якомога більше уваги і турботи у вирішенні їх нагальних проблем», - сказав він.

Оргкомітету було представлено проект заходів, які планується провести з нагоди 66-ї річниці Перемоги.

Цього року буде проведена акція «Привітай ветерана зі святом Перемоги!”, керівництво області відвідає ветеранів, які лікуються в обласному госпіталі інвалідів та ветеранів ВВв. Пройдуть традиційні зустрічі з ветеранами та активістами ветеранських організацій; урочисті збори та святковий концерт за участю артистів Гомельської області в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка; мітинги-реквієми в містах, районах області; автопробіги «Пам’яті загиблих в роки війни» та «Міст дружби»; відбудуться покладання квітів до пам’ятників і меморіалів.

На засіданні було внесено пропозицію провести акцію серед учнів загальноосвітніх шкіл «Згадай свого прадіда».

За результатами засідання надані доручення відповідним службам і управлінням облдержадміністрації.





Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації