back

Володимир Хоменко позитивно оцінив готовність агропромислового комплексу Менського району до весняно-польових робіт

13-04-2011 | 16:14

Про це він повідомив сьогодні під час робочої поїздки до Менського району. За його словами, аграрії області своєчасно проводять всі необхідні роботи для отримання у цьому році гарного урожаю.

В ході поїздки керівник області також оглянув приміщення Менського районного будинку культури, яке побудовано у 1973 році та сьогодні потребує капітального ремонту. Аналогічна проблема існує і у смт Березна, де є нагальна потреба реконструкції під будинок культури спортивно-оздоровчого комплексу.

Високо оцінивши здобутки району на культурній ниві, які він підтвердив під час творчого звіту у Чернігові, Володимир Хоменко пообіцяв сприяння закладам культури у вирішенні проблемних питань, зауваживши при цьому, що допомогою обласній владі у цьому стануть активна позиція районної та міської влади, а також допомога місцевих благодійників.

Серед пріоритетних питань розвитку району керівник області також визначив і добудову нової школи, будівництво якої було припинено через брак коштів. Для його продовження необхідно вирішити питання коригування проектно-кошторисної документації. Саме таке доручення дав Володимир Хоменко керівництву району та міста. Лише після цього до питання добудови школи можна буде повернутися більш предметно.

Останнім об’єктом відвідування стало підприємство філії «Менський сир» ППКФ «Прометей», основним видом продукції якого є твердий сир. Під час зустрічі з керівництвом підприємства обговорено питання співпраці переробників та здавачів молока з метою віднайдення алгоритму подальшої роботи та спільних підходів щодо відпрацювання ціни на сировину залежно від її якості. Основними модераторами цього процесу Володимир Хоменко визначив облдержадміністрацію та головне управління агропромислового розвитку.

У поїздці голову обласної державної адміністрації супроводжували заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець, голова Менської райдержадміністрації Анатолій Соломко та голова Менської районної ради Володимир Роговенко.








Прес-служба облдержадміністрації