back

Чернігівська дирекція «Укрпошти» відсьогодні має нового керівника

03-04-2015 | 12:21

Виконуючим обов’язки директора Чернігівської дирекції підприємства призначено Олега Обушного. Представляючи його колективу, директор з персоналу УДППЗ «Укрпошта» Олена Нікольська зауважила, що робота для нього не нова, оскільки Олег Обушний вже обіймав дану посаду у 2013 році.

Вона зазначила, що ситуація в цілому по «Укрпошті» та у Чернігівській дирекції, зокрема, ускладнена суспільно-політичною ситуацією та падінням ділової активності у країні. Тому завдань у нового керівника щодо виконання планових показників чимало. Як позитив Олена Нікольська відзначила роботу Чернігівської дирекції у напрямку модернізації технологічних процесів, яка останнім часом здійснювалася лише у двох областях.

У представленні також взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Очільник області побажав Олегу Обушному, якого знає як людину системну і практичну, зосередитися на реалізації поставлених завдань. А саме: покращенні матеріального стану підприємства, наданні якісних послуг поштового зв’язку, передплаті друкованих видань, роботі з пенсіонерами та багатьох інших.

У свою чергу новопризначений керівник запевнив, що зробить все можливе, щоб команда Чернігівської дирекції «Укрпошти» працювала якісно і злагоджено.



Прес-служба облдержадміністрації