back

Чернігівський зведений загин міліції вирушив на схід країни

02-04-2015 | 12:05

Зведений загін міліції Чернігівської області вирушив на схід для проведення тринадцятої ротації сил АТО. Близько сотні бійців з різних підрозділів, відділів і служб УМВС та міськрайвідділів Чернігівської області змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції.

У складі загону в основному досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Вони вже мають досвід і вогневих сутичок з терористами, і налагодження контакту з місцевим населенням.

Бійці охороняють громадський порядок і розкривають злочини, знешкоджують ворожі диверсійно-розвідувальні групи та затримують мародерів. Також правоохоронці допомагають місцевому мирному населенню, діляться з ним харчами та медикаментами.

Слід зазначити, що зведений загін повністю забезпечений харчами, обмундируванням, засобами захисту та озброєнням.

Провести бійців на Схід прийшли не тільки побратими, друзі та рідні міліціонерів, а й вихованці Радянсько-слобідської середньої школи Чернігівського району. Підлітки передали бійцям власноруч зроблені обереги та солодощі і сфотографувалися на пам'ять.

Рідні, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.



За інформацією УМВС України
в Чернігівській області