back

Валерій Куліч: Маємо повернути довіру людей до системи правопорядку

02-04-2015 | 12:11

2 квітня в УМВС в Чернігівській області представлено нового начальника обласної міліції. Ним став підполковник Едуард Альохін, який до цього часу виконував обов’язки заступника начальника УМВС України в області.

Представив Едуарда Альохіна та окреслив основні завдання працівникам органів внутрішніх справ Чернігівщини заступник Міністра внутрішніх справ України генерал-полковник Сергій Яровий.

Участь у заході також взяли голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, прокурор області Дмитро Чібісов, народні депутати України.

Вітаючи Едуарда Альохіна з призначенням на відповідальну посаду, очільник області наголосив: влада буде надавати міліції усіляку підтримку у вирішенні поставлених завдань щодо захисту прав і свобод громадян, збереження спокою та стабільності в регіоні.

Співробітники міліції повинні відчувати себе представниками закону. На жаль, не завжди людина у міліцейській формі викликає повагу і довіру. Тому наше завдання – сконцентрувати свої зусилля на зміцненні авторитету правоохоронців та поверненні довіри людей загалом до системи правопорядку, - підкреслив Валерій Куліч.



Прес-служба облдержадміністрації