back

Відбулося засідання правління обласного відділення Фонду соціального страхування

11-04-2011 | 16:20

11 квітня заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус провела чергове засідання правління обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, на якому було розглянуто та затверджено звіт про виконання бюджету обласного відділення Фонду за 2010 рік та бюджет Чернігівського обласного відділення Фонду на 2011 рік в розрізі робочих органів відділення; Програму відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей та її кошторис на 2011 рік; фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду в 2011 році.

Як зазначалося, бюджет обласного відділення Фонду на 2011 рік затверджено по доходах (з урахуванням централізації відрахувань страхових внесків) в сумі 10 млн. 278 тис. грн. та по витратах – 147 млн. 260 тис. грн.

Для фінансування Програми щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб і членів їх сімей на 2011 рік передбачено кошти в сумі 17 млн. 202 тис. грн.

Одним з напрямків реалізації Програми є часткове фінансування дитячого оздоровлення. На ці цілі заплановано направити 6 млн. 16 тис. грн. У дитячих закладах оздоровлення планується оздоровити майже 8 тисяч дітей застрахованих осіб області.

Правлінням обласного відділення Фонду затверджено норми витрат в дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду на рівні граничних норм: не більше 35 гривень на харчування на один людино-день; на лікування та культурне обслуговування дітей не більше 3 гривень на один людино-день з розрахунку на оздоровчу зміну.

До переліку дитячих закладів оздоровлення області, в яких оздоровлення дітей часткового фінансуватиметься за рахунок коштів Фонду, включено 20 дитячих закладів, які надали заявки про оздоровлення дітей за участю коштів Фонду у поточному році. Організованими формами оздоровлення будуть охоплюватися діти віком від 7 до 18 років.

На придбання дитячих новорічних подарунків застрахованих осіб області буде направлено 1 млн. 710 тис. грн.



За повідомленням прес-служби
виконавчої дирекції обласного відділення
Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності