back

Чернігівців запрошують долучиться до прибирання міста 4 квітня

31-03-2015 | 08:01

Залучитися до прибирання парків і скверів, упорядкування території біля свого будинку чи власного подвір’я, подбати про дитячі і спортивні майданчики, зелені насадження, квітники та клумби запропонували мешканцям Чернігова. Про це говорили під час спільної наради управління житлово-комунального господарства міської ради та департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Виступаючи перед присутніми, начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Геннадій Луценко повідомив, що з 1 квітня у Чернігові стартує місячник благоустрою. А 4 квітня відбудеться загальноміське прибирання у рамках Дня довкілля.

Цього року основний акцент під час прибирання міста буде зроблений на упорядкуванні території Валу та Центрального парку культури і відпочинку.

Під час наради до мешканців Чернігова вкотре звернулися представники Державної екологічної інспекції з проханням не спалювати сухе листя, оскільки це є небезпечним як для навколишнього середовища, так і для самих містян.

Залучитися до робіт з благоустрою міста може кожен бажаючий. Для уточнення ділянок, які потребують прибирання, звертайтеся до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради за телефоном 4-32-56.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації