back

Глава держави визначив основні завдання для Чернігівської області

31-03-2015 | 14:57

Сьогодні під час представлення нового очільника регіону Валерія Куліча Президент України Петро Порошенко визначив три основні завдання, над якими повинна працювати Чернігівщина.

Ваше завдання як області, яка безпосередньо межує з країною-агресором – у взаємодії з силовими структурами гарантувати безпеку мешканців прикордонного краю. Це раз. Два – забезпечити завершення поточної та проведення наступних хвиль мобілізації. І три – гідно зустріти тих, хто, відповідно мого указу, демобілізується і повертається додому, забезпечити роботою, всіма заслуженими пільгами, які передбачила держава для своїх захисників, - наголосив Президент.

Глава держави також відзначив, що у своїх призначеннях він віддає перевагу місцевим кадрам, які знають регіон і добре відомі громадськості. Представляючи новопризначеного Голову Чернігівської ОДА, Президент зауважив, що він добре знає Валерія Куліча як знаного фахівця і гарного управлінця.

Принагідно Петро Порошенко подякував за роботу Сергію Журману, який виконував обов'язки голови Чернігівської обласної державної адміністрації з вересня 2014 року.

Я можу сказати вам щиро і відверто: я вірю в Чернігівщину, я вірю в людей, які тут проживають. Вони є справжніми українцями, тому під керівництвом нового голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча – до нових перемог, - наголосив Президент.

Новопризначений очільник області подякував Главі держави за візит на Чернігівську землю та висловив переконання, що чернігівська громада на справах доведе, що на неї можна розраховувати у вирішені поставлених завдань.

— Я всім обіцяю дуже багато гарної і цікавої роботи, - наголосив Валерій Куліч.

У представленні взяли участь Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук, народні депутати України Владислав Атрошенко, Валерій Давиденко, Олег Дмитренко, Анатолій Євлахов Олександр Кодола, Олег Купрієнко.



Прес-служба облдержадміністрації