back

Привітання з Великоднем

23-04-2011 | 17:20

Шановні християни Чернігівщини !

Прийміть найщиріші вітання з величним святом Пресвітлого Христового Воскресіння.

Для українців Великдень має особливий духовний вимір. Це свято об’єднує всіх Божою любов’ю, надихає на благочестиве життя. Це найкращий час для духовного очищення, взаємного прощення та порозуміння. Саме в пасхальні дні ми звіряємо свої помисли, бажання і вчинки з християнськими цінностями, щоби йти по життю з чистим серцем і сумлінням, бути терплячішими, милосерднішими, благороднішими один до одного.

Як у часи зародження християнства, так і сьогодні, людям потрібна віра у Христове оновлення. Адже устремління до світла істини, до справедливості – вічні і непоборні.

Визначальною особливістю цьогорічного святкування є те, що християни Чернігівщини різних віросповідань прийдуть на пасхальні богослужіння в один день і піднесуть свої молитви Творцеві всього сущого.

Підтримуючи доброчинну діяльність релігійних організацій, їхню співпрацю з місцевими органами влади у вирішенні важливих питань життєдіяльності Чернігово-Сіверського краю, закликаємо усіх віруючих до об’єднання зусиль заради спокою, злагоди та порозуміння в суспільстві.

У ці світлі дні хай не буде у людських серцях місця зневірі, недобрим помислам чи розпачу, незалежно від життєвих обставин і суєтності буття.

Хай свято Христового Воскресіння вселяє в душі людей віру та надію на краще, наповнює великою любов’ю до Батьківщини, рідного краю, своєї родини. Нехай радість пасхальних свят увійде в кожну оселю, в кожне серце, наповнюючи їх гармонією і благодаттю.

Бажаємо Вам усім, дорогі християни, миру, духовного зростання, міцного здоров’я, добробуту і родинного тепла.



Христос Воскрес! Воістину Воскрес!



Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник