back

Забезпечення проведення комплексу весняно-польових робіт є основним завданням аграріїв

04-04-2011 | 16:32

Про це йшлося на першому засіданні обласного штабу із забезпечення організованого проведення комплексу весняно-польових робіт у 2011 році, яке відбулося 4 квітня. Засідання провів заступник голови облдержадміністрації, керівник обласного штабу Олександр Шанойло.

Обласний оперативний штаб із забезпечення організованого проведення комплексу весняно-польових робіт у 2011 році утворений відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації № 65 від 25 лютого 2011 року. Штаб забезпечуватиме сприятливі умови для товаровиробників усіх форм власності під час проведення посівної кампанії. До його складу увійшли керівники управлінь, установ і організацій системи агропромислового комплексу області.

Олександр Шанойло наголосив на важливості проведення всього комплексу запланованого обсягу весняно-польових робіт на належному рівні і у визначені терміни. «Цього року оптимальним строком для посіву ярих культур визначений термін до 15 квітня»,- додав він.

Учасники засідання розглянули питання про забезпечення сільськогосподарських підприємств посівним матеріалом, паливом тощо. Зокрема, заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Колесников зазначив, що в області достатньо запасів насіння для організації необхідних агрозаходів посівної кампанії.








Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації