back

Представників громадськості навчали писати проекти

27-03-2015 | 16:21

26 березня у Департаменті інформаційної діяльності та комунікації громадськістю облдержадміністрації відбулось навчання для громадськості. Мета — поінформувати представників інститутів громадянського суспільства щодо особливостей проведення у 2015 році конкурсу проектів, на виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

У ході навчання учасники ознайомились із основними положеннями проведення конкурсу проектів, дізналися про правила написання проектних заявок, умови виконання проектів, особливостями підготовки підсумкового звіту, а також поспілкувались з представниками конкурсної комісії, які оцінюватимуть громадські ініціативи.

Захід відбувся в рамках виконання обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012—2015 роки «Чернігівська громада». Наразі триває збір конкурсних пропозицій, що прийматимуться до 10 квітня. Конкурсна комісія оцінить проекти та визначить ті, на реалізацію яких з обласного бюджету буде виділено кошти. Але не більше 8 тисяч гривень на один проект. Загальний бюджет конкурсу — 60 тисяч гривень.

З більш детальною інформацією щодо конкурсу можна ознайомитись за посиланням http://oda.cg.gov.ua/index.php?id=36452&tp=0 (рубрика «Консультації з громадськістю» / «Конкурс проектів для ІГС в рамках обласної Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2012—2015 роки «Чернігівська громада» офіційного сайту Чернігівської облдержадміністрації).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації