back

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець зустрівся з потенційними державними службовцями

01-04-2011 | 17:50

Cтуденти випускних курсів вищих навчальних закладів, які виявили бажання працювати в місцевих органах влади та навчаються в Центрі підвищення кваліфікації кадрів за програмою семінару «Державна служба та служба в органах місцевого самоврядування в Україні: правовий статус, стиль і методи роботи» 1 квітня зустрілись із заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації, кандидатом наук з державного управління Миколою Стрільцем.

Зустріч з молоддю проходила в рамках конверсаторіуму «Структура та компетенція органів державного управління на території. Мета та завдання адміністративної реформи». Мова йшла про організацію роботи в органах державної влади, напрямки та перспективи державної служби, про необхідність підготовки кваліфікованого та перспективного кадрового резерву.

«Показники виконання програми соціально-економічного розвитку залишаються у прямій залежності від відповідного кадрового забезпечення органів виконавчої влади, добору, розстановки та професійної підготовки державних службовців, – зазначив Микола Стрілець. – Обласна державна адміністрація всіляко сприятиме подальшому працевлаштуванню молодих людей, які, навчаючись у Центрі, виявили бажання пізнати ази державної служби та надалі служити в органах державної влади», – наголосив він.

Навчання студентів за програмою вище згаданого семінару триватиме ще тиждень.