back

Військовослужбовці з Чернігівщини вирушили у зону проведення АТО

25-03-2015 | 09:53

З Чернігівщини в зону проведення антитерористичної операції вирушили підрозділи 1-ої окремої танкової бригади Збройних Сил України. Вони сформовані з числа військовослужбовців, які прибули до армії в рамках четвертої хвилі часткової мобілізації.

На військових полігонах, вояки пройшли необхідну бойову підготовку за фахом, відновили свої спеціальні навички та вміння.

Як повідомило командування бригади, в ході навчання мобілізованих активно застосовувалися досвід військових, отриманий в антитерористичній операції на Донбасі. Зокрема, вони відпрацьовували взаємозамінність номерів артилерійських розрахунків та екіпажів бойових машин, вчилися особливостям несення служби на блокпостах та опорних пунктах, методам надання першої медичної допомоги.

Решта підрозділів бригади продовжує бойове злагодження на військових полігонах та доукомплектовується особовим складом та технікою.

Бійці повністю забезпечені усіма необхідними засобами захисту, військовою амуніцією, обмундируванням, теплими речами, медичними препаратами та продуктами харчування.

Слід зазначити, що впродовж року воїни 1-ої окремої танкової бригади виконували бойові завдання проти озброєних окупантів в найгарячіших місцях проведення АТО: донецькому та луганському аеропортах, селищах Станиця Луганська, Металіст та інших населених пунктах Донбассу. Частина демобілізованих армійців цієї бригади, вже зараз висловила бажання продовжити військову службу за контрактом.



За інформацією
регіонального медіа-центру МОУ