back

Висококваліфіковані кадри - запорука успішного функціонування системи державного управління

31-03-2011 | 14:27

31 березня заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації, кандидат наук з державного управління Микола Стрілець зустрівся із студентами Чернігівського державного технологічного університету, які навчаються за спеціальністю «Державна служба». На зустріч були запрошені керівники відділів апарату облдержадміністрації.

Вже традиційно студенти, які виявили бажання працювати в місцевих органах влади, отримали можливість познайомитися з роботою таких важливих відділів облдержадміністрації як контрольний, загальний та відділ роботи із зверненнями громадян.

«З поганими законами і хорошими чиновниками цілком можна управляти країною. Але якщо чиновники погані, не допоможуть і найкращі закони. Ці слова сказав Отто фон Бісмарк ще у позаминулому столітті. За цими словами світ живе й досі, – зазначив Микола Іванович. - І наше з вами завдання, – додав він, - поєднати теоретичні знання з практичними навичками для отримання бажаного результату».

Під час зустрічі заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації не оминув увагою новий проект Закону «Про державну службу», в підготовці якого він брав безпосередню участь.

По закінченню розмови студенти на практиці ознайомилися з роботою відділів апарату облдержадміністрації.







Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації