back

Микола Стрілець провів засідання оргкомітету

01-06-2011 | 11:10

1 червня заступник голови–керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів друге засідання організаційного комітету з підготовки проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Виклики та стратегічні орієнтири розвитку людського потенціалу державного управління».

У засіданні взяли участь перший заступник начальника Головдержслужби України В’ячеслав Толкованов, директор центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Ірина Протченко, заступник директора адміністративно-фінансового департаменту Головного управління державної служби України Сергій Яременко та перший заступник голови Чернігівської обласної ради Іван Коробка.

Міжнародна науково-практична конференція проходитиме з 14 по 16 червня цього року у Новгороді-Сіверському. Її метою є обмін результатами наукових досліджень та практичним досвідом у сфері розвитку лідерства та людського потенціалу на державній службі. В рамках конференції планується проведення пленарних засідань, брифінгів для преси, круглих столів, прес-конференцій.

Оргкомітет заслухав звіти осіб, відповідальних за певні ділянки роботи з підготовки проведення Міжнародної науково-практичної конференції, обговорив план заходів та затвердив програму.

За результатами засідання були надані доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації.





Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації