back

Чернігівський виконком НОК працює задля досягнення високих спортивних результатів олімпійців

30-03-2011 | 16:46

Заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів засідання робочої групи виконкому Чернігівського обласного осередку Національного олімпійського комітету України. На засіданні заслухали та обговорили пропозиції тренерів про покращення матеріально-спортивної бази підготовки спортсменів. Для цього залучаються кошти з державного, обласного, міських бюджетів та кошти благодійників.

Тренер легкоатлетки Ольги Завгородньої повідомив про те, що його вихованка живе і тренується у Прилуках, але належної тренувальної бази у місті немає. Через це спортсменка разом з тренером і за підтримки почесного громадянина Прилук Юрія Коптєва виїжджають на навчально-тренувальні збори до різних міст.

Підтримка спортсменки Олени Костевич, яка вже здобула ліцензію на Олімпійські ігри 2012 року, є почесною місією і органів влади, і благодійників. Акцентуючи увагу саме на цьому, Віктор Тканко зазначив, що докладаючи спільних зусиль, належно забезпечуючи спортсменів, ми сприяємо досягненню високих спортивних результатів майбутніх олімпійців.



Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації