back

Забезпечити в регіоні чітке виконання доручень Президента України

16-03-2015 | 12:45

Таке завдання поставив виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Він поінформував присутніх про основні завдання, які поставив Глава держави 14 березня під час наради з головами ОДА, керівниками силових структур, міністерств та відомств.

Перш за все, це необхідність координації зусиль з проведення мобілізації, яка має забезпечити та посилити обороноздатність країни.

Не менш важливим для укріплення оборонних можливостей є і процес демобілізації, а також забезпечення ефективної реабілітації тих, хто повертається з зони бойових дій.

Також Петро Порошенко наголосив на важливості спорудження ефективної лінії захисту. На його переконання, кожен регіон має долучитися до спорудження укріплень. Президент України повідомив керівникам регіонів, що за кожною областю буде закріплена частина робіт, за терміни виконання та якість яких вона відповідатиме.

Я вимагаю від кожного з вас з усією відповідальністю долучитися до виконання поставлених завдань в межах своєї компетенції. Усі доручення Глави держави ми маємо реалізувати повністю та у визначені строки.

Без перебільшення можу сказати, що від вашого професіоналізму та вміння організувати відповідну роботу залежить майбутнє нашої держави, життя і здоров’я її захисників, - підкреслив Сергій Журман.


Прес-служба облдержадміністрації