back

У інвестора є наміри добудувати об’єкти незавершеного будівництва ПАТ «БК «Домобудівник»

13-03-2015 | 09:55

12 березня у приміщенні Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва облдержадміністрації відбулися збори комітету кредиторів ПАТ «БК «Домобудівник».

Зборами комітету кредиторів прийнято рішення про недопущення до участі у засіданні комітету кредиторів осіб, які не є кредиторами та учасниками у справі про банкрутство.

Голова комітету кредиторів - заступник директора Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва облдержадміністрації Сергій Нітченко оголосив порядок денний:

1. Звіт керуючого санацією про виконану роботу, результати інвентаризації, фінансове становище і майно, надходження та використання коштів ПАТ «БК «Домобудівник».

2. Розгляд листа-пропозиції потенційного інвестора та проекту плану санації ПАТ «БК «Домобудівник».

Керуючий санацією Олександр Бандола прозвітував про виконану роботу, результати інвентаризації, фінансове становище і майно, надходження та використання коштів ПАТ «БК «Домобудівник».

Також він повідомив, що за результатами розгляду протоколів робочих комісій, центральною інвентаризаційною комісією затверджено результати проведення інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, незавершеного будівництва, інвестицій, виробничих запасів, малоцінних необоротних матеріальних активів, готової продукції, грошових коштів, товарів, дебіторської та кредиторської заборгованості.

Робочою технічно-експертною комісією проводиться робота з обстеження виробничих потужностей ПАТ «БК «Домобудівник», що знаходяться на виробничих майданчиках у м.Чернігові, по завершенню якої будуть надані висновки.

Також Олександр Бандола надав для розгляду комітету кредиторів розроблений ним план санації ПАТ «БК «Домобудівник».

Представник будівельної компанії повідомив присутнім про зацікавленість взяти участь в якості інвестора ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник», сприяти відновленню виробництва та закінченню будівництва житлових будинків у м.Чернігові з наявними інженерними спорудами та м.Шостка Сумської області.

По закінченню зборів комітет кредиторів вирішив:

1. Схвалити звіт керуючого санацією про виконану роботу, результати інвентаризації, фінансове становище і майно, надходження та використання коштів ПАТ «БК «Домобудівник»;

2. Затвердити договори (угоди), які укладені керуючим санацією за період з 23.12.2014р. до 12.03.2015р;

3. Доручити ліквідатору самостійно вжити заходи щодо визначення спеціалізованої організації (фахівця), яка буде задіяна для проведення оцінки активів банкрута, та укласти відповідний Договір (угоду);

4. Взяти за основу проект плану санації, наданий керуючим санацією Бандолою О.О., та доручити керуючому санацією розробити остаточний план санації спільно з комітетом кредиторів та інвестором.

5. Доручити керуючому санацією, після узгодження плану санації з інвестором, подати його для розгляду та схвалення комітету кредиторів.

6. Доручити керуючому санацією подати до господарського суду Чернігівської області клопотання про відкладення судового засідання з розгляду та затвердження плану санації на три місяці.



За інформацією
Департаменту інвестиційного розвитку
та капітального будівництва
облдержадміністрації