back

Перше засідання конкурсної комісії

10-03-2015 | 16:37

5 березня відбулось перше засідання Конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (реалізації проектів, заходів) громадських організацій, для виконання яких надається підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році.

На початку засідання голова конкурсної комісії Андрій Подорван поінформував присутніх про роботу Департаменту як організатора конкурсу. Також було обговорено проект плану та регламент роботи конкурсної комісії Департаменту. Більш детально члени конкурсної комісії обговорили питання щодо шляхів фінансування програм (проектів, заходів), в результаті було прийнято рішення, що фінансування програм (проектів, заходів) здійснюватиметься через суб’єкти господарської діяльності (на підставі договорів) та через одержувачів бюджетних коштів (громадських організацій).

В результаті засідання прийнято регламент роботи конкурсної комісії, погоджені план-графік роботи, текст оголошення та форма оціночних відомостей.

Конкурс триватиме з 10 березня 2015 року по 10 квітня 2015 року включно. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі у конкурсі, становить 8 тис. грн. Загальний фонд конкурсу становить 60 тис. грн.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації