back

Робоча поїздка голови облдержадміністрації

29-03-2011 | 18:39

29 березня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко з робочою поїздкою перебував у м. Прилуки та Прилуцькому районі.

В рамках поїздки він оглянув паркову зону міста, відвідав Спасо-Преображенський собор та провів засідання оргкомітету з підготовки та відзначення заходів з нагоди 100-річчя прославлення Святителя Іоасафа Бєлгородського.

Керівник області також провів зустріч з керівництвом, профспілковою організацією та працівниками ПАТ «Прилуцький завод «Білкозин» та відвідав ряд підприємств.

Зокрема, він зустрівся з керівниками ПРАТ «Тютюнова компанія «В.А.Т. – Прилуки» та ДП «Пластмас» ТОВ «ТД Пластмас-Прилуки», відвідав Агропромислове об’єднання ім. Івана Супруненка ВАТ «Прилуцький хлібозавод» та ТОВ «Елеватор-Агро», ТОВ «Агрікор Холдинг».

Голову обласної державної адміністрації супроводжували заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, голова районної державної адміністрації Олег Нестеренко, Прилуцький міський голова Юрій Беркут.










Прес-служба облдержадміністрації