back

Нові кадрові призначення у виконавчій гілці влади Талалаївського району

29-03-2011 | 14:51

Відповідно до Указу Президента України № 106 від 23 березня 2011 року головою Талалаївської районної державної адміністрації призначено Миколу Лубіна, який раніше обіймав посаду першого заступника голови району. Під час зустрічі активу Талалаївського району нового керівника представив громаді голова облдержадміністрації Володимир Хоменко. Участь у зборах також взяв заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко.

Виступаючи перед присутніми, голова облдержадміністрації, зокрема розповів про наявну соціально – економічну та політичну ситуацію в країні, зосередивши увагу на курсі реформ. «Це шлях важкий. Багато кроків, які робитимуться, на перших порах будуть важкими для всіх верств суспільства, але ми повинні зрозуміти, що іншого шляху для того щоб рухатися вперед, немає»,- зазначив очільник області.

Володимир Хоменко виділив першочергові завдання, які необхідно втілити в життя задля розвитку регіону. «Використання аграрного потенціалу району, поки що, знаходиться на неналежному рівні. Тому один з головних напрямків роботи – питання використання ресурсів агропромислового комплексу», – наголосив він у виступі. На думку голови облдержадміністрації, окрім подальшого розвитку рослинництва, необхідно приділити велику увагу тваринництву, харчовій та переробній промисловості.

Під час робочої поїздки до Талалаївського району голова облдержадміністрації побував у Центральній районній лікарні, де тривають ремонтні-будівельні роботи, ознайомився із станом підготовки до початку посівної кампанії 2011 року на прикладі одного з сільгосптовариств району – «Агрофірми «Обрій».













Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації