back

Поліпшити якість життя кожної людини, в тому числі наявність якісної питної води - головний пріоритет спільної роботи органів влади всіх рівнів

28-03-2011 | 17:15

Про це говорив перший заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Станіслав Прокопенко 28 березня під час заходів з приводу завершення робіт по відновленню водопостачання в смт. Замглай Ріпкинського району

За його словами, з метою оперативного вирішення питання про забезпечення питною водою жителів смт. Замглай облдержадміністрація виділила з резервного фонду 72 тис.грн для проведення ремонтних робіт. Замінено ділянку водопроводу довжиною 380 метрів.

«Поліпшити якість життя кожної людини, в тому числі і наявність якісної питної води, це головний пріоритет нашої спільної роботи», - сказав Станіслав Прокопенко. «Обласна влада і надалі приділятиме увагу проблемам житлово-комунального господарства. Цілеспрямована і системна робота в цьому напрямку передбачена Програмою реформування і розвитку житлово-комунального господарства Чернігівської області на 2011-2014 роки», - зазначив він.

Станіслав Прокопенко впевнений, що виконання заходів Програми дасть можливість підняти рівень якості надання житлово-комунальних послуг, використовуючи сучасні технології та обладнання.

Жителі селища подякували обласній та районній владі за турботу і опіку.





Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації