back

Національні збори депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів

23-03-2011 | 18:38

23 березня у Києві відбулися Національні збори депутатів рад усіх рівнів від Партії регіонів за участі сільських, селищних, міських голів та народних депутатів України.

Чернігівську делегацію представляли голова обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник депутати місцевих рад Чернігівщини.

За підсумками зборів делегати ухвалили резолюцію, в якій закликають усіх депутатів країни, незалежно від їх політичних уподобань, припинити нагнітання протистояння та соціальної напруги у суспільстві, безпідставну критику, що підриває авторитет країни у світі, налагодити конструктивну взаємодію задля блага народу України.

Учасники заходу також схвалили політичний курс Президента Віктора Януковича на здійснення системних реформ, що охоплюють всі сфери життя країни з метою перетворення України на демократичну, економічно розвинену соціальну державу, в якій кожен громадянин має умови для самореалізації та розвитку.

Автори документу також висловилися за необхідність підсилити взаємодію депутатів рад різних рівнів у практичній реалізації реформ, започаткованих керівництвом країни, а також більш інтенсивно вести роз’яснювальну роботу щодо необхідності проведення реформ серед населення. «Це дозволить забезпечити своєчасний зворотній зв'язок, уникнути можливих помилок та непорозумінь, соціальної напруги у суспільстві», – йдеться в документі.