back

Розглядається подальше фінансування природоохоронних заході в області

27-02-2015 | 08:28

25 лютого в Чернігівській обласній раді відбулося засідання робочої групи з підготовки проекту Переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (ОНПС) Чернігівської області на 2015 рік.

У засіданні, під головуванням заступника голови обласної ради Валентина Мельничука, взяли участь: голова постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та природних ресурсів Арсен Дідур, депутати обласної ради, представники Департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва облдержадміністрації та Департаменту фінансів облдержадміністрації.

Робочою групою обговорено перелік першочергових природоохоронних заходів, фінансування яких необхідно здійснити у 2015 році за рахунок коштів природоохоронного фонду, з урахуванням затвердженого обласного бюджету та змін в законодавстві.

Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації доручено доопрацювати пропозиції до переліку видатків обласного фонду ОНПС на 2015 рік з урахуванням зауважень, та винести на розгляд робочої групи на наступне засідання, яке відбудеться 4 березня.


За інформацією Департаменту екології та природних ресурсів ОДА