back

Володимир Хоменко привітав працівників Служби безпеки України

25-03-2011 | 14:05

25 березня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко взяв участь в урочистостях з нагоди 19-ї річниці створення Служби безпеки України.

Вітаючи присутніх, керівник області відмітив, що колектив обласного Управління докладає максимум зусиль, аби сприяти місцевим органам влади в підтриманні громадянського миру і порядку на території області: спільно з іншими правоохоронними структурами бере активну участь у боротьбі з контрабандою, корупцією, організованими злочинними угрупуваннями у сфері економіки та наркобізнесу.

«До сукупності компонентів національної безпеки – за визначенням Президента України Віктора Януковича – належать зовнішньополітична, оборонна, соціально-економічна, енергетична, продовольча, екологічна та інформаційна складові. Упевнений, що особовий склад Управління має достатній потенціал, аби окреслені Главою держави завдання були виконані належним чином, а головним пріоритетом при їх виконанні стало неухильне дотримання норм законності, повага до прав і гідності людини», - зазначив Володимир Хоменко.

Слова подяки від керівника області пролунали також на адресу ветеранів Служби безпеки які віддали багато сил і здоров’я нелегкій праці по захисту незалежної України.

З нагоди свята Володимир Хоменко вручив відзнаки обласної державної адміністрації.

В урочистостях також взяли участь голова обласної ради Анатолій Мельник, керівники силових структур.









Прес-служба облдержадміністрації