back

Даруймо радість дітям

28-05-2009 | 16:06

„Хай Бог береже Вас і Ваші родини, дарує Вам здоров’я, щастя і удачу, хай буде завжди сонячно у Вас на душі, панує радість і затишок у Ваших оселях,”- з такими побажаннями звернувся заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько до учасників свята, яке відбулось у рамках проведення акції „Даруймо радість дітям” 28 травня у боулінг-клубі „Світлофор” у м.Чернігові.

На свято були запрошені родини, в яких виховуються прийомні діти, вихованці будинку сімейного типу з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з Куликівського, Ріпкинського, Чернігівського районів області, Деснянського та Новозаводського районів м.Чернігова.

Артисти обласного дитячого (лялькового) театру ім. О.П.Довженка та обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм провели концертно-розважальну програму для учасників зустрічі.

Під час заходу діяв консультативний пункт, де працівники служби у справах дітей, головного управління праці та соціального захисту населення, освіти і науки, охорони здоров’я облдержадміністрації, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надавали всебічну інформаційну допомогу з актуальних питань функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Спілкуючись з прийомними батьками та вихователями, Володимир Валентинович запевнив їх, що облдержадміністрація на чолі з головою Володимиром Хоменком і надалі буде допомагати прийомним сім’ям та дитячим будинкам сімейного типу у вирішенні їх життєвих проблем.

Свято організовано службою у справах дітей на виконання Указу Президента України від 05.05.2008 р. № 411/2008 „Про заходи щодо забезпечення захисту законних прав та інтересів дітей”, розпорядження голови облдержадміністрації від 20 травня 2009 року № 146 „Про проведення акції „Даруймо радість дітям” та з нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей.