back

Василь Надрага зустрівся з працівниками соціальної сфери Чернігівської області

12-03-2011 | 14:52

Перебуваючи на Чернігівщині, перший заступник Міністра соціальної політики України Василь Надрага зустрівся з працівниками соціальної сфери області.

Василь Надрага поінформував присутніх про результати роботи Кабінету Міністрів України протягом року, роз’яснив цілі та зміст реалізації соціально-економічних реформ.

Василь Надрага, зокрема, зазначив, що 2010 рік став роком початку реформ в усіх галузях економіки та соціальної сфери. Вперше за 20 років незалежності влада взяла на себе відповідальність за комплексні, масштабні реформи.

Мета реформ – створення конкурентоспроможної у світі країни з сильною економікою та дієздатною, адресною системою соціального захисту.

Головні напрями реформ, які реалізувались у 2010 році:

- консолідація державних фінансів;

- стабілізація фінансової системи;

- створення сприятливого інвестиційного клімату.

Василь Надрага розповів, що вдалося зробити за рік.

Підсумовуючи виступ, він зауважив, що хоч і було нелегко, але зроблене вселяє оптимізм, головне – є бажання рухатися вперед. Він висловив сподівання, що спільними зусиллями вдасться зробити все, чого від влади чекає суспільство.

Присутні на зустрічі мали змогу отримати від Василя Надраги компетентні відповіді на запитання, зокрема, про перспективи подальшої співпраці Міністерства соціальної політики України із Світовим банком, реформування структури Міністерства, вдосконалення системи державних соціальних допомог тощо.

У заході взяла участь заступник голови облдержадміністрації з фінансово-економічних та соціальних питань Наталія Білоус.

Після закінчення зустрічі Василь Надрага поспілкувався з представниками місцевих ЗМІ.











Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації