back

У Корюківському районі обговорили нове антикорупційне законодавство

20-02-2015 | 11:02

Про нове антикорупційне законодавство говорили на семінарі 18 лютого у Корюківському районі. Обговорення організоване Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

У семінарі взяли участь державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування Корюківського району. Зокрема — заступник голови районної державної адміністрації Олексій Мірошніченко та заступник голови районної ради Володимир Мартинович.

Провів заняття Віктор Філіпповський – член Експертно-консультативної ради при Національному агентстві з питань державної служби України, експерт групи «Реформа публічної адміністрації», громадської ініціативи «Реанімаційний пакет реформ», член ради ГО «Східноукраїнський центр громадських ініціатив», доцент, кандидат економічних наук.

Слухачі тренінгу ознайомилися із засадами державної антикорупційної політики в Україні на 2014-2017 роки; змінами у законодавстві щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб, включаючи публічних діячів-отримувачів кінцевої вигоди.

Також було розглянуто правові основи організації та діяльності Національного антикорупційного бюро, засади функціонування системи запобігання корупції в Україні та превентивні антикорупційні механізми.


За інформацією Чернігівського центру перепідготовки та кваліфікації працівників
органів державної влади, органів місцевого самоврядування,
державних підприємств, установ і організацій