back

Привітання з Днем захисника Вітчизни

22-02-2011 | 17:59

Шановні захисники Вітчизни!

Прийміть щирі вітання зі святом, яке символізує непорушний зв’язок багатьох поколінь нашого народу, уособлює героїчні традиції та патріотизм захисників рідної землі.

Цього дня ми віддаємо данину глибокої поваги і вдячності тим, хто у воєнні часи і мирні дні чесно служить Вітчизні, дбає про захист її національних інтересів, безпеку та могутність.

Ми вшановуємо подвиг тих, хто став на захист від фашистської навали у роки Великої Вітчизняної війни та відстояв у смертельному протистоянні свободу країни, складаємо шану учасникам визвольних змагань, які жертовно боролися за незалежність України.

Героїчні традиції старших поколінь, отримані в спадок, слугують надійною основою для виховання молодого покоління захисників Вітчизни. Нині продовжувати естафету звитяги батьків покликані молоді воїни, що несуть ратну службу в рядах Збройних Сил України, охороняють суверенітет і територіальну цілісність держави.

Сьогодні ми прагнемо мудро сприймати свою історію, вшановуючи кожну краплину крові, пролиту за нашу землю. У наших серцях завжди житиме подяка її захисникам за виборене право будувати незалежну державу на вільній українській землі.

В цей святковий день бажаємо всім захисникам Вітчизни здоров'я і довголіття, миру та добробуту в кожній родині, віри у щасливе майбутнє рідної України.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник