back

Костянтин Лубенцов здійснив робочу поїздку до Ніжинського комбінату хлібопродуктів

12-02-2015 | 11:28

Заступник голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов та директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександр Савченко 11 лютого з робочим візитом відвідали ДП «Ніжинський КХП».

Метою поїздки було вивчення серйозних проблем, які виникли на підприємстві протягом останніх років та допомога у їх вирішенні. На комбінаті накопичились борги з виплати заробітної плати його працівникам. Така ситуація виникла через несвоєчасні розрахунки Держрезерву та Аграрного фонду України за послуги по зберіганню зерна. Також неврегульвано питання із постачанням хлібокомбінату електроенергії.

Під час візиту посадовці обговорили з представниками Головного управління ДФС у Чернігівській області та ПАТ «Чернігівобленерго» варіанти процедури погашення боргів та відновлення електропостачання підприємству.

Варто зазначити, що облдержадміністрація вже неодноразово надавала допомогу ДП «Ніжинський КХП». Зокрема, зверталася до Державного агентства резерву України та ПАТ «Аграрний фонд» з проханням у найкоротший термін погасити існуючу заборгованість перед комбінатом за надані послуги по зберіганню зерна. Після цього розрахунок за надані послуги був майже повністю здійснений.


За інформацією
Департаменту агропромислового розвитку ОДА