back

В.о. голови облдержадміністрації Сергій Журман зустрівся з Міністром аграрної політики та продовольства України Олексієм Павленком

06-02-2015 | 12:41

6 лютого на Чернігівщині з робочим візитом перебуває Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

Візит високопосадовця розпочався із зустрічі з в.о. голови обласної державної адміністрації Сергієм Журманом, під час якої обговорено найбільш актуальні питання розвитку агропромислового сектору економіки регіону.

Зокрема, увагу Олексія Павленка було акцентовано на проблемах галузі, вирішення яких потребує допомоги центральних органів виконавчої влади. Це, передусім, заходи щодо збільшення чисельності поголів’я тварин в аграрних підприємствах регіону, розвиток інфраструктури сільських територій тощо.

Як зазначив Міністр аграрної політики та продовольства України, він відкритий до спілкування та спільного пошуку шляхів вирішення нагальних питань розвитку АПК Чернігівщини.

У зустрічі також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов та директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Савченко.



Прес-служба облдержадміністрації