back

Сергій Журман: Сьогодні наші основні завдання – допомога воїнам АТО, а також збереження спокою та порядку в області

02-02-2015 | 11:59

Про це виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман заявив 2 лютого під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

За його словами, останні події на сході країни змушують владу вдаватися до надзвичайних запобіжних заходів. Це накладає велике навантаження та відповідальність на систему цивільного захисту, яка повинна повсякчас знаходитися у стані підвищеної готовності.

Зараз усі ми маємо системно і злагоджено працювати у напрямку безумовного забезпечення виконання наших основних завдань. Перше і найголовніше – це забезпечення усім необхідним бійців у зоні АТО та вчасне транспортування до медичних закладів поранених. Друге, і не менш важливе – ми не ділимо обов’язки на «свої» та «чужі» і усі разом допомагаємо вимушеним переселенцям, які звертаються за допомогою до державних установ.

І третє: перед усіма нами зараз стоїть одна задача – недопущення диверсійних та терористичних дій, збереження спокою та порядку в області. Ми маємо зупиняти усі спроби дестабілізувати ситуацію в регіоні, - підкреслив Сергій Журман.


Прес-служба облдержадміністрації