back

Представлено нового начальника обласного управління лісового та мисливського господарства

17-02-2011 | 14:48

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та голова Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сівець представили колективу обласного управління лісового та мисливського господарства новопризначеного керівника – Валерія Лозицького, який до цього обіймав посаду заступника голови Держкомлісгоспу України.

Життя і трудова діяльність Валерія Лозицького тісно пов’язана з Чернігівщиною – народившись у Прилуках, він розпочав свою трудову біографію у Прилуцькому держлісгоспі. У 2006 році був переведений до Києва з посади заступника начальника обласного управління лісового та мисливського господарства.

Іван Горохівський, який протягом останніх чотирьох років очолював управління, повернувся на посаду директора ДП «Добрянське лісове господарство», яке зараз перебуває у складному економічному стані.

В ході конструктивної ділової розмови голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та новопризначений начальник управління Валерій Лозицький висловили своє бачення перспектив розвитку лісової галузі Чернігівщини та домовилися про ділову співпрацю.











Прес-служба облдержадміністрації