back

Реконструкція каналізаційно-очисних споруд – нагальна потреба міст і населених пунктів області

09-03-2011 | 14:17

Про це йшлося 09 березня на нараді з питань забезпечення належного функціонування каналізаційних очисних споруд області, яку провів перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко.

У нараді взяли участь керівники житлово-комунального господарства області, підприємств водопровідно-каналізаційного господарства, заступники голів райдержадміністрацій та міських голів м.Ніжин, Прилуки, Чернігів, представники екологічної інспекції області та рибного господарства.

Станіслав Прокопенко звернув увагу на те, що дуже важливо забезпечувати населення якісною водою, і це перед усім залежить від належного функціонування каналізаційних очисних споруд.

Учасники наради розглянули проблеми, пов’язані з рівнем якості води у річці Десна та її притоках, наявністю, на жаль, певної кількості підприємств-забруднювачів, станом очисних споруд, проведенням їх реконструкції. Під час обговорення надійшли пропозиції щодо визначення шляхів поліпшення існуючої ситуації.

Пропозиції, які виникли під час конструктивного діалогу узагальнені і враховані при створенні відповідного паспорту області, вони будуть направлені до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

За результатами наради перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко надав відповідні доручення.







Управління у справах преси та
інформації облдержадміністрації