back

Триває підготовка до відзначення в області 15-ї річниці Конституції України

31-05-2011 | 18:21

Заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко 31 травня провів засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в області заходів з нагоди 15-ї річниці Конституції України.

«У рік відзначення 20-ї річниці незалежності України виповнюється 15 років з моменту прийняття Верховною Радою України Конституції України. Всі заходи приурочені цій події ми повинні провести на високому рівні», - наголосив Віктор Тканко, відкриваючи засідання.

Оргкомітету було представлено проект порядку проведення заходів з нагоди 15-ї річниці Конституції України. Цьогорічні святкування розпочнуться 24 червня святковим концертом в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Окрім цього планується проведення тематичних виставок, конференції «Конституція України - основний закон держави», круглих столів та тематичних бесід, уроків державності, правових брейн-рингів, фізкультурно-оздоровчих та спортивних змагань, культурно-мистецьких заходів та святкового феєрверку на Красній площі у м. Чернігові, присвячених Дню Конституції України.

Підсумовуючи результати засідання, заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко акцентував увагу на активізації роботи з підготовки заходів по відзначенню 15-ї річниці Конституції України.





Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації