back

До Дня захисника Вітчизни

23-02-2011 | 11:39

23 лютого з нагоди Дня захисника Вітчизни відбулося покладання квітів до братської могили у сквері імені М. Попудренка. В заході взяли участь заступники голови облдержадміністрації Наталія Білоус та Олександр Шанойло, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, представники виконавчої влади і громадськості, військовослужбовці.













Цього ж дня в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка пройшли урочисті збори та святковий концерт до Дня захисника Вітчизни. У заході взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Шанойло, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, начальник територіального управління «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України Анатолій Сиротенко, ветерани та громадськість.

Олександр Шанойло висловив щиру вдячність усім ветеранам та військовослужбовцям за самовіддану службу народові України. Побажав добра, здоров’я, щастя та родинного добробуту і вручив відзнаки Президента України та обласної державної адміністрації.













Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації