back

Володимир Хоменко взяв участь в урочистостях з нагоди прийняття Присяги працівника прокуратури

10-02-2011 | 13:46

10 лютого голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяв участь в урочистих заходах з нагоди прийняття Присяги працівника прокуратури, текст якої затверджено Верховною Радою України 23 грудня 2010 року в доповнення до Закону України «Про прокуратуру».

«Присяга, яку ви сьогодні склали, це – символічний акт, запровадженням якого держава підвищує авторитет органів прокуратури, покликаних забезпечувати верховенство права та справедливості в країні, сумлінно відстоювати гарантовані Конституцією права і свободи громадян.

Переконаний, що персональне прийняття цієї Присяги посилить особисте почуття відповідальності кожного з вас, додасть наснаги самовіддано служити інтересам України та її громадян, забезпечувати верховенство права на теренах нашої області», - підкреслив Володимир Хоменко.

Він також зауважив, що разом з виявленням довіри органам прокуратури жителі Чернігівщини покладають багато сподівань на суттєве покращання стану правопорядку в населених пунктах, захисту прав і свобод громадян, посилення боротьби з корупцією.

У заході також взяли участь та привітали працівників прокуратури прокурор області Сергій Мірошниченко, голова обласної ради Анатолій Мельник та чернігівський міський голова Олександр Соколов.








Прес-служба облдержадміністрації