back

Володимир Хоменко відвідав прийомну сім’ю

23-09-2011 | 12:53

22 вересня під час перебування у Щорському районі голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав прийомну сім’ю Світлани та Олександра Коротиш у с. Єліне.

Власних дітей подружжя не має. Прийомні батьки взяли на виховання та спільне проживання двох дітей, позбавлених батьківського піклування – брата і сестру Олександра та Юлію Кадуріних, які були вихованцями Прилуцького дошкільного дитячого будинку.

Прийомна мати Світлана Коротиш – домогосподарка. Прийомний батько Олександр Коротиш працює сезонним кочегаром у Єлінській ЗОШ І-ІІ ст.

Сім'я матеріально забезпечена, проживає у приватному будинку. Має велике підсобне господарство, тримає домашню худобу та обробляє присадибну ділянку 0,5 га. Будинок обладнаний всім необхідним: меблями, інвентарем, побутовою технікою. Створені належні умови для всебічного розвитку дітей, отримання ними освіти, підготовки до самостійного життя та праці. Діти мають окремі кімнати, де обладнаний шкільний куточок, є комп’ютер, в достатній кількості забезпечені одягом, взуттям, книжками та іграшками.

Діти адаптувалися у новому соціальному середовищі, з перших днів для них стала рідною нова сім'я. На даний час Олександр та Юлія є учнями 5 класу Єлінської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Батьки та діти виконали пісні для гостей. Голова облдержадміністрації оглянув будинок, подарував родині СВЧ-пічку та іграшки дітям.















Прес-служба облдержадміністрації