back

Презентовано обласну програму підтримки розвитку житлового кредитування молоді на 2011-2020 роки

24-01-2011 | 16:21

24 січня 2011 року в.о. голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко провів засідання Регіонального комітету з економічних реформ. У засіданні взяли участь заступники голови облдержадміністрації Наталія Білоус і Віктор Тканко, члени Регіонального комітету з економічних реформ та керівники відповідних структур облдержадміністрації.

Відкриваючи засідання Станіслав Прокопенко акцентував увагу присутніх на важливості створення і реалізації проектів регіонального розвитку. «Поліпшення житлових умов для молодих сімей – одне з пріоритетних завдань нашої держави»- підкреслив Станіслав Прокопенко.

На засіданні було презентовано обласну програму підтримки розвитку житлового кредитування молоді на 2011-2020 роки, яка є невід’ємною частиною реалізації державної молодіжної політики. Програма передбачає державну підтримку молодих сімей та одиноких молодих громадян через систему пільгового довготермінового кредитування будівництва (придбання) житла за рахунок коштів Державного та місцевих бюджетів та залучення коштів населення. Вона спрямована на поступове, соціально-ефективне та виважене розв'язання гострої для області проблеми забезпеченості молоді житлом у спосіб іпотечного житлового кредитування.

Під час обговорення представленої програми йшлося про шляхи розв’язання проблеми забезпечення житлом молоді. Члени Регіонального комітету з економічних реформ наголошували на тому, що ця допомога сприятиме зняттю соціальної напруги і покращенню демографічної ситуації в області.









Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації