back

В Чернігові відкрито нову тролейбусну лінію

21-12-2010 | 18:03

21 грудня відбулося урочисте відкриття нової тролейбусної лінії у Чернігові, яка з’єднала мікрорайон «Масани» з центром міста. Заступник голови-керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Микола Стрілець, голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник, міський голова Олександр Соколов та інші гості привітали жителів мікрорайону з цією визначною подією .

Відкриттю передувала напружена робота як органів виконавчої влади, місцевого самоврядування так і проектантів, замовників та підрядних організацій.

Як зазначив Микола Стрілець: «Реалізація цього масштабного проекту, яка забезпечить надійне транспортне сполучення жителів мікрорайону Масани з центром міста є одним з конкретних кроків по втіленню в життя завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем у програмі економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава.»

Виступаючі наголошували на тому, що завдяки сприянню Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та наданій урядом фінансовій допомозі вдалося вирішити низку проблем пов’язаних із завершенням спорудження цієї тролейбусної лінії в поточному році.

З нагоди закінчення будівництва та відкриття нової тролейбусної лінії Микола Стрілець висловив подяку всім тим, чиїми зусиллями вдалося зробити цей новорічний подарунок жителям міста і вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації.











Управління у справах преси та інформації
облдержадміністрації