back

Сергій Журман наголосив на неухильному виконанні доручення Прем’єр-міністра України

26-01-2015 | 12:49

26 січня в ході оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації виконуючий обов’язки голови ОДА Сергій Журман доручив відповідним структурам забезпечити у повному обсязі виконання доручення Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, дане керівникам областей за підсумками засідання оперативного штабу щодо ситуації у Маріуполі.

Згідно з дорученням, головам облдержадміністрацій необхідно у п’ятиденний термін вжити вичерпних заходів щодо перевезення до безпечних районів і тимчасового розміщення у придатних для цього приміщеннях дітей зі згоди їх батьків.

Ви усі бачили і чули про останні події на сході країни. Я прошу кожного з вас на своїй ділянці забезпечити безумовне виконання доручення Глави Уряду. Це наш обов’язок не лише як чиновників, але й, перш за все, як людей, небайдужих до чужого горя, - наголосив Сергій Журман.

Також в ході оперативної наради розглянуто питання стану надання житлово-комунальних послуг та поповнення запасів твердого палива у закладах бюджетної сфери, вирішення проблемних питань щодо підвозу учнів до місць навчання, а також затвердження місцевих бюджетів.


Прес-служба облдержадміністрації